Witte doodskist

Witte grafkist voor een stijlvolle uitvaart

Een witte doodskist is bij Cofita in diverse uitvoeringen te bestellen. Zo kunt u een witte traditionele grafkist kopen of een massieve eikenhouten witte doodskist. Daarnaast beschikken we bij Cofita ook over mooie, stijlvolle Amerikaanse uitvaartkisten die u ook in het wit kunt kopen. Een witte grafkist heeft altijd een stijlvolle, chique uitstraling. Een witte doodskist bestellen kunt u eenvoudig doen in de Cofita webshop.

Witte grafkist kopen voor een exclusief afscheid

Ben u voor uzelf of voor een dierbare op zoek naar een witte doodskist voor een afscheid in stijl? In ons ruime assortiment hebben wij een aantal mooie witte doodskisten voor een uitvaart of afscheid in stijl. Niet alleen aan de buitenkant van onze kisten is veel aandacht besteed. Ook de binnenkant is fraai afgewerkt. Zo is deze voorzien van luxe satijn. En als u kiest voor een witte eco grafkist, dan is de binnenkant netjes afgewerkt met katoen.

witte uitvaartkist

witte uitvaartkist kopen

Beste materialen voor een luxe uitvaart

Met een witte doodskist zorgt u altijd voor een stemmige en stijlvolle uitstraling tijdens de uitvaart. Onze uitvaart- en grafkisten zijn gemaakt van de beste materialen en uitgewerkt tot in de kleinste details. De kisten kunnen enkel in massief eikenhout geleverd worden. Dit hout geeft de kist een mooie, statige uitstraling. Het interieur van de witte uitvaart- of grafkist die u bij ons kunt bestellen is voorzien van elegante bekleding in katoen, satijn of fluweel.

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

+31 633031356

info@cofita.nl

Waarom een witte uitvaartkist bestellen bij Cofita?

Wij staan voor u klaar met persoonlijke aandacht en advies, zodat u de voor u meest geschikte uitvaartkist kunt kiezen. Bovendien is een uitvaartkist kopen bij Cofita altijd voordeliger dan via een uitvaartondernemer. Uitvaartondernemers bieden u exact dezelfde witte uitvaartkisten, maar vragen daar vaak een veel hogere prijs voor. Zodra u uw keuze voor de kist heeft gemaakt, wordt hij gratis binnen 24 uur – anoniem – bij u op het gewenste adres bezorgd. Cofita staat voor:

  • Zelf uw uitvaartkist samenstellen
  • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
  • Volledige ontzorging
  • Uitvaartkisten op maat mogelijk in overleg, ook spuitwerk etc.
  • Beste prijs voor witte grafkisten

witte uitvaartkist online kopen

Uw witte grafkist online kopen

Bij Cofita kunt u gemakkelijk online de witte uitvaartkist bestellen. Wilt u graag eerst ons aanbod uitvaartkisten komen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op om een bezichtiging bij ons in te plannen.

Direct contact met Cofita

Voor meer informatie over een witte grafkist en de prijs, kunt u 24/7 contact met ons opnemen via +31 633031356 of info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op