Uitvaartkist kopen

Bij Cofita uitvaartkist bestellen voor begrafenis of crematie

Wanneer een dierbare is overleden bent u vrij om zelf te kiezen waar u een uitvaartkist wilt kopen. Dat kunt u bij de uitvaartondernemer of -organisatie doen, maar ook bij een in uitvaartkisten gespecialiseerde leverancier. Cofita is gespecialiseerd in het leveren van uitvaartkisten. Wij beschikken dan ook over een zeer breed aanbod uitvaartkisten die wij razendsnel leveren op het door u gekozen adres. Daarnaast voorzien wij u graag van persoonlijk advies en helpen wij u zorgvuldig bij de perfecte uitvaartkist kopen die past bij de persoon waarvan afscheid genomen moet worden. Ga naar onze webshop voor het bestellen van uw uitvaartkist.

Uitvaartkist van Cofita

Wij zijn leverancier van uitvaart- en grafkisten die geschikt zijn voor gebruik bij zowel een begrafenis als een crematie. De reden dat wij in deze branche gestapt zijn is omdat wij in het verleden zelf bij een uitvaart geen keuze konden maken uit het standaard assortiment uitvaartkisten van de uitvaartondernemer. Wij waren van mening dat dat aanbod wel uitgebreider en persoonlijker mocht worden. Daarom zijn wij onder de naam Cofita gestart met de (online) verkoop van uitvaart- en grafkisten, zodat iedereen in de toekomst kan kiezen voor de uitvaartkist die past bij de overleden persoon voor een waardig en stemmig afscheid. Want een definitief afscheid kunt u maar één keer nemen. Wij hebben een uitgebreid assortiment samengesteld dat bestaat uit exclusieve, moderne en klassieke uitvaartkisten die wij aanbieden voor een betaalbare prijs. Zo hopen wij iedereen de mogelijkheid te bieden om een passende uitvaartkist te kopen.

uitvaartkist kopen of bestellen

een uitvaartkist online kopen

Welke uitvaartkist kopen?

Om iedereen in staat te stellen de ideale uitvaartkist te bestellen, kunt u bij Cofita diverse soorten uitvaartkisten kopen in diverse soorten, kwaliteiten en kleuren. Zo kunt u bij ons kiezen voor bijvoorbeeld een:

 • Traditionele uitvaartkist
 • Luxe uitvaartkist
 • Amerikaanse uitvaartkist
 • Rieten uitvaartkist of uitvaartmand
 • Kartonnen uitvaartkist
 • Zeemanskist

Traditionele uitvaartkist

De vormgeving van de traditionele uitvaartkisten is bij iedereen wel bekend. Toch is hierin veel variatie wat betreft materiaal. Zo kunt u kiezen voor het kopen van een eikenhouten (printfolie) uitvaartkist of een mahoniehouten uitvaartkist. Naaldhout is ook een mogelijkheid, net als populierenhout. De vorm van de traditionele kist is eigenlijk altijd hetzelfde, maar door het gebruik van verschillende materialen kan de uitstraling van de kisten enorm verschillen. Het is altijd belangrijk dat u het materiaal kiest dat past bij de overledene.

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

luxe uitvaartkist grafkist doodskist of lijkkist

Luxe uitvaartkist

Een luxe doodskist bestellen is de garantie voor een stijlvolle uitvaart. Onze luxe uitvaartkisten zijn gemaakt van de beste materialen en afgewerkt tot in de kleinste details. De kisten kunnen we leveren in massief eikenhout. Dit hout geeft de kist een mooie, statige uitstraling, vooral omdat ze zijn voorzien van een chique hoogglans laklaag en afgewerkt met luxueuze handgrepen aan de zijkanten. De kleur van de luxe uitvaartkist is variabel. Zo kunt u kiezen voor zwart, wit, mahonie, kersenrood of eikenbruin. De binnenkant van de luxe uitvaartkist die u bij ons kunt bestellen is voorzien van elegante bekleding in katoen, satijn of fluweel.

amerikaanse uitvaartkist grafkist lijkkist of doodskist maxima in uitvoering hoogglans eiken

Amerikaanse uitvaartkist

Voor echte luxe kunt u bij ons online ook een massieve Amerikaanse uitvaartkist bestellen. Opvallend aan de Amerikaanse uitvaartkist is dat het deksel voor de helft geopend kan worden, waardoor bij de opbaring alleen het bovenste gedeelte zichtbaar is. De massief eikenhouten Amerikaanse kist is afgewerkt met een chique laklaag en luxe handgrepen. Het interieur is voorzien van een elegante stoffering. In het deksel van de kist is een kastje verwerkt waarin een herinnering of brief in achtergelaten kan worden. De zijkanten van de kist zijn voorzien van sierlijke ornamenten.

Mand Rosevelt

Rieten uitvaartkist of uitvaartmand

Na overlijden is het milieu een goede dienst bewijzen ook mogelijk met een rieten uitvaartkist of uitvaartmand. U kunt de rieten uitvaartkist bijvoorbeeld ook nu al kopen voor uzelf, zodat u straks zeker weet dat u na uw overlijden geen (extra) ecologische voetafdruk meer zet. Een rieten uitvaartkist is gemaakt van gevlochten wilgenteen, waardoor hij 100% afbreekbaar is. Van binnen is hij afgewerkt met een bekleding van ongebleekt katoen, een wade van watervast ongebleekt katoen en een eco hoofdsteun of biologisch afbreekbaar hoofdkussen. De handgemaakte wilgenteen is geweven in blauwe en bruine kleuren.
De rieten uitvaartkist is 100% ecologisch!

Kartonnen uitvaartkist kopen

U kunt ook een kartonnen uitvaartkist kopen. Dat is vaak de keuze voor mensen die een uitvaart niet te duur willen maken voor de nabestaanden. De uitvaartkist van karton is een duurzaam en voordelig alternatief voor de standaard (houten) uitvaartkist. De kartonnen uitvaartkist is voor 100% vervaardigd van gerecycled papier. Dit FSC-keurmerk geeft aan dat het karton goedgekeurd is als milieuvriendelijk alternatief voor hout. Het karton is biologisch afbreekbaar. Wie het milieu en zijn of haar portemonnee een warm hart toedraagt, kan zeker overwegen om een kartonnen uitvaartkist te bestellen.

Topas

Zeemanskist bestellen

Hoewel in Nederland een zeemansgraf niet is toegestaan, is een begrafenis of crematie in zeemansstijl wel mogelijk met een uitvaart in een zeemanskist. Voor wie van de zee en water houdt of hield, biedt de zeemanskist uitkomst voor een waardig en stemmig afscheid.
De kist is gemaakt van onbehandeld grenen of vurenhout met het bekende FSC-keurmerk (herplantverplichting) en is afgewerkt met een interieur van katoenen of linnen bekleding met een bijhorend katoenen kussen en deken. De buitenkant van de zeemanskist is afgewerkt met fraaie touwgrepen.

Uitvaartkist online bestellen bij Cofita?

U kunt bij ons uw uitvaartkist online op maat bestellen. Bij Cofita kunt u altijd terecht voor:

 • Zelf uw uitvaartkist samenstellen
 • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
 • Volledige ontzorging
 • Uitvaartkist op maat mogelijk in overleg, ook spuitwerk etc.
 • Beste prijs voor uitvaartkisten

Contact met Cofita

Wilt u meer weten over onze uitvaartkisten en de prijzen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 633031356 of info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op