Prijs doodskist

Wat is de prijs van een uitvaartkist?

Als u niet recent een uitvaartkist heeft aangeschaft, is het voor u waarschijnlijk een grote vraag wat op dit moment de prijs van een doodskist is. Afhankelijk van wat uw wensen zijn, loopt de prijs voor een uitvaartkist kopen nogal uiteen. De gemiddelde prijs voor een uitvaartkist is momenteel rond de vijfhonderd euro. Dat wil dus zeggen dat u bij Cofita een doodskist kunt bestellen vanaf een prijs van € 359,-. Dat is een kartonnen doodskist. Die is uiterst voordelig. Maar wij hebben ook een grafkist waarvan de prijs € 1825,- is. Er komt veel kijken bij het kiezen van een doodskist die bij u past. Daarom is het goed om van tevoren te weten welke factoren invloed hebben op de prijs van een doodskist.

Wat bepaalt de prijs van een uitvaartkist?

De prijs van een grafkist is voornamelijk bepaald op basis van het gebruikte materiaal, de afwerking van de kist en de productiewijze. Zo zijn uitvaartkisten van riet vaak wat hoger in prijs, omdat ze met de hand gemaakt zijn. De prijs van een massieve doodskist die gemaakt is van een bijzonder materiaal, zoals naaldhout, mahonie, kersenhout of ayoushout is dan ook veel hoger dan een gefineerde of spaanplaat doodskist of kist met printfolie. Ook een afwijkende maat kan voor een hogere prijs van een doodskist zorgen.

prijs doodskist bepalen en uitvaartkist online bestellen

uitleg bij aanschaf doodskist bij cofita uitvaartkisten

Prijs van een doodskist van riet

Als u wilt afwijken van een houten uitvaartkist, kunt u onder andere kiezen voor een rieten doodskist. Deze noemt men ook wel grafmand. De kosten van een rieten uitvaartkist of grafmand zijn bij Cofita 749,00-, ongeacht het model van de kist. Een rieten grafkist is meestal met de hand gemaakt, waardoor de prijs van deze kist over het algemeen wat hoger is.

Nieuws & advies

Prijs van kartonnen doodskist?

De prijs van een doodskist van karton is het meest voordelig. Wat kost een doodskist van karton dan? Bij ons is dat altijd € 359,-. Daarbij heeft u de keuze uit een vuren, een licht marmer of een donker marmer uitvoering. Een uitvaartkist van karton is op een ecologische manier gemaakt van 100% gerecycled karton en natuurlijke inkt.

19HVBS2A52 Cofita uitvaartkisten PMB Grafkisten DEF 4

Aantrekkelijke prijs voor een uitvaartkist van Cofita

Als u de prijs van een grafkist, en daarmee de kosten van een uitvaart, overzichtelijk en in de hand wilt houden, is Cofita de beste leverancier van grafkisten voor u. Wij staan namelijk garant voor:

  • Zelf uw uitvaartkist samenstellen
  • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
  • Volledige ontzorging
  • Gekleurde grafkist in overleg
  • Beste prijs voor alle doodskisten

Contact met Cofita

Wat is de prijs van een doodskist? Als u daar vragen over heeft, of van gedachten wilt wisselen, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch via +31 633031356 of per mail via info@cofita.nl.

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

Vragen, neem contact op