Unieke uitvaartkisten • Helemaal naar uw wens • Binnen 24 uur geleverd

Uitvaartkist online bestellen

Uitvaartkist

Een uitvaartkist vormt een belangrijk element van een uitvaart, om op een waardige manier afscheid te nemen van uw dierbare. Cofita levert een ruim assortiment aan kisten aan en biedt u de mogelijkheid om een uitvaartkist online te bestellen advies.

Over Cofita

Cofita is leverancier van uitvaartkisten. Wij bieden een ruim assortiment aan graf- en uitvaartkisten in diverse afmetingen, materialen en kleuren. Ons streven is om luxe graf- en uitvaartkisten aan te bieden voor een betaalbare prijs zodat iedereen de mogelijkheid heeft om gebruik kan maken van onze producten. Wij voorzien de graf- en uitvaartkisten van bekleding en zorgen voor een gedetailleerde afwerking. U kunt eenvoudig en snel zelf online een uitvaartkist bestellen via onze website, maar u kunt ook afspraak maken voor een bezichtiging bij ons in Oude-Tonge.

Geleverd uit voorraad

Cofita beschikt over een overzichtelijk assortiment uitvaartkisten. De graf- of uitvaartkist komt uit eigen voorraad en kan hierdoor direct geleverd worden. Een uitvaartkist kunt u eenvoudig aanschaffen via onze website of telefonisch bestellen door contact met ons op te nemen. U kunt de bestelling zelf doen of ervoor kiezen deze via uw uitvaartondernemer te laten verlopen. Wij leveren snel op het door u uitgezochte tijdstip en adres. Wij zijn 24/7 bereikbaar en voorzien u graag van persoonlijk advies. 

 

"Cofita biedt het beste van twee werelden. Een betrokken adviseur die met u meedenkt en het gemak van online bestellen."

Een uitvaartkist online kopen

Uitvaartkist online bestellen

Wij kopen onze producten in bij diverse fabrikanten die hoogwaardige kwaliteit leveren. De graf- en uitvaartkisten zijn stuk voor stuk gemaakt met oog voor detail en bewerkt met de beste materialen. Wij leveren graf- en uitvaartkisten in verschillende kleuren zoals zwart, wit, kersenrood, mahonierood of eikenbruin. De uitvaart- of grafkisten waarover wij beschikken bestaan uit diverse materialen zoals populierenhout, massief eikenhout of lindenhout. De bekleding van de uitvaart- of grafkisten kan uit satijn, katoen of fluweel bestaan. Kisten van Cofita voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn daarmee geschikt voor zowel een begrafenis als een crematie. 

U kunt de uitvaartkisten online bestellen via onze webshop

 

 

Bekijk het volledige assortiment van Cofita en bestel direct via de webshop

 

Wilt u meer informatie over ons aanbod uitvaartkisten? Neem dan contact met ons op.