Unieke uitvaartkisten • Helemaal naar uw wens • Binnen 24 uur geleverd

Uitvaartkist

Uitvaartkist hoogglans donker online bestellen

Een uitvaartkist vormt een belangrijk onderdeel van een uitvaart, waarmee u op een waardige manier afscheid neemt van uw naaste. Cofita levert een ruim assortiment aan kisten aan en geeft u advies bij het selecteren van een passende uitvaartkist.

Uitvaartkisten specialist Cofita

Cofita biedt een ruim assortiment aan graf- en uitvaartkisten in diverse maten, materialen en kleuren. Wij streven ernaar om luxe graf- en uitvaartkisten aan te bieden voor een betaalbare prijs. Hierdoor maken we het mogelijk dat iedereen gebruik kan maken van onze producten.

We zorgen er daarnaast voor dat de graf- en uitvaartkisten zijn voorzien van bekleding en dat ze een gedetailleerde afwerking hebben. Via onze website kunt u een uitvaartkist gemakkelijk bestellen of u kunt een afspraak maken voor een bezichtiging in Oude-Tonge.

Ons assortiment

Wij kopen onze producten in bij diverse fabrikanten die hoogwaardige kwaliteit leveren. De graf- en uitvaartkisten zijn stuk voor stuk gemaakt met oog voor detail en bewerkt met de beste materialen. Wij leveren graf- en uitvaartkisten in verschillende kleuren zoals zwart, wit, kersenrood, mahonierood of eikenbruin. De uitvaart- of grafkisten waarover wij beschikken bestaan uit diverse materialen zoals populierenhout, massief eikenhout of lindenhout. De bekleding van de uitvaart- of grafkisten kan uit satijn, katoen of fluweel bestaan. Kisten van Cofita voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn daarmee geschikt voor zowel een begrafenis als een crematie.

Onze service

Cofita beschikt over een overzichtelijk en breed assortiment uitvaartkisten. De graf- of uitvaartkist komt uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen we het direct aan u leveren. Een uitvaartkist kunt u bestellen via onze website of u kunt ons bellen, dan helpen we u telefonisch verder met het plaatsen van uw bestelling. U heeft daarnaast de mogelijkheid om de bestelling zelf te plaatsen of om dit via uw uitvaartondernemer te laten verlopen. Wij leveren de uitvaartkist snel en op het door u uitgekozen tijdstip en adres. U kunt ons altijd bereiken en helpen u graag verder door middel van persoonlijk advies.

Wilt u een uitvaartkist uitkiezen via onze webshop? U vindt ze onder alle uitvaartkisten.

Uitvaartkist volledige assortiment via internet bestellen grafkist