Unieke uitvaartkisten • Helemaal naar uw wens • Binnen 24 uur geleverd

Soorten uitvaartkisten

Soorten uitvaartkisten vindt u in onze webshopEen mooie uitvaartkist kan u helpen bij een waardig afscheid van uw dierbare. Cofita staat u bij in het selecteren en leveren van een uitvaartkist die voldoet aan uw wensen.

Cofita uitvaartkisten

Cofita is leverancier van uitvaartkisten en levert deze in allerlei afmetingen, materialen en kleuren. Wij streven ernaar om graf- en uitvaartkisten aan te bieden voor een betaalbare prijs. Daarnaast laten wij onze kisten voorzien van luxe stoffering en zorgen we voor een hoogwaardige afwerking. U kunt eenvoudig zelf online een graf- of uitvaartkist bestellen, maar u kunt ook een afspraak maken voor een bezichtiging in Oude-Tonge.

Soorten uitvaartkisten

Cofita beschikt over een breed en overzichtelijk assortiment uitvaartkisten. Wij leveren van zeer eenvoudige tot luxe en van klassieke tot moderne uitvaartkisten. Al onze graf- en uitvaartkisten zijn uitgevoerd met oog voor kwaliteit en detail en zijn gemaakt van de beste materialen. Wij bieden onder anderen Amerikaanse grafkisten, luxe grafkisten, rieten grafkisten en grafkisten voor lange mensen aan.

De uitvaart- of grafkisten kunnen in verschillende kleuren geleverd worden zoals zwart, wit, kersenrood, mahonie of eikenbruin. Daarnaast hebben wij kisten in diverse materialen zoals eikenhout, populierenhout en lindenhout. Ook de bekleding van de graf- of uitvaartkist kunnen wij voor u selecteren. U kunt hierbij kiezen voor satijnen, katoenen of fluwelen bekleding. Onze uitvaart- of grafkisten kunnen gebruikt worden voor een begrafenis of een crematie.

Rieten uitvaartkist milieubewust en duurzaam Soorten uitvaartkisten Verso hoogglans zwart  Soorten uitvaartkisten Kennedy uitvoering hout bruin
 

Onze service

Wij beschikken over exclusieve uitvaartkisten die wij aanbieden voor een zeer voordelige prijs. Door bij ons een graf- of uitvaartkist aan te schaffen, bespaart u op de kosten van een begrafenis of crematie. Onze kisten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en bieden daarmee een uitstekende kwaliteit. Alle uitvaartkisten voldoen aan de wettelijke eisen voor zowel cremeren als begraven, tenzij dit anders is aangegeven. Wanneer u een uitvaartkist bij ons bestelt leveren wij direct uit voorraad op het door u gewenste tijdstip en adres. U kunt de graf- of uitvaartkist eenvoudig zelf bestellen of uw uitvaartondernemer om hulp vragen. Cofita staat u graag bij tijdens de aanschaf van een uitvaartkist. Wij zijn iedere dag beschikbaar om u te voorzien van persoonlijk advies. Wilt u meer informatie over ons assortiment uitvaartkisten? Neem contact met ons op voor advies over uitvaartkisten.

Alle soorten uitvaartkisten bekijken en via internet bestellen