Unieke uitvaartkisten • Helemaal naar uw wens • Binnen 24 uur geleverd

Luxe grafkist

Luxe grafkist wit open binnenkant gestoffeerd

Cofita is actief als leverancier van grafkisten en beschikt over een breed aanbod aan luxe grafkisten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de meest luxueuze uitvaart- of grafkisten in ons assortiment.

Cofita grafkisten

Cofita levert uitvaart- of grafkisten die geschikt zijn voor zowel begrafenissen als crematies. Omdat wij zelf bij onze uitvaartondernemer geen keuze hadden uit standaardkisten, hebben we besloten om te starten met de online verkoop van grafkisten. Dankzij onze samenwerking met diverse leveranciers beschikken wij over een ruim aanbod aan exclusieve grafkisten voor een betaalbare prijs.

"Neem respectvol afscheid van uw geliefde met een luxueuze uitvaartkist die past bij de persoon en de uitvaartdienst."

Een luxe grafkist

Een luxe doodskist zorgt voor een stijlvolle uitstraling tijdens de uitvaart. Onze uitvaart- en grafkisten zijn vervaardigd van de beste materialen en uitgewerkt tot in de kleinste details. De kisten kunnen enkel in het materiaal massief eikenhout geleverd worden. Dit materiaal geeft een mooie, statige uitstraling. De uitvaart- en grafkisten zijn voorzien van een nette, hoogglans laklaag en heeft luxueuze handgrepen aan de zijkanten. De kleur van de uitvaart- of grafkist kan verschillen, u kunt hierbij denken aan zwart, wit, mahonie, kersenrood of eikenbruin. De binnenkant van de uitvaart- of grafkist is voorzien van elegante bekleding waarbij u kunt kiezen uit katoenen, satijnen of fluwelen stoffering. Ook kunt u bij ons kiezen voor een luxe Amerikaanse uitvaartkisten. Deze uitvaartkist kan voor de helft open waardoor enkel de bovenste helft voor opbaring zichtbaar is.

Luxe grafkist wit dicht gouden handvaten Luxe kistje herinneringen kistje open  Luxe grakist wit open binnenkant gestoffeerd ivoorkleur

 

Onze meest luxe doodskist

Onze meest luxe grafkist in ons assortiment is grafkist Maxima. Deze luxe uitvaartkist koopt u in onze webshop voor €1.725,00 en is verkrijgbaar is de kleuren eiken, mahonie en wit. Bekijk uw favoriete uitvoering in de webshop om te ontdekken wat deze kisten zo uniek maakt en bestel direct. 

Eiken hout Mahonie bruin Wit Maxima uitvaartkist

Uitstekende service

Bij Cofita kunt u via de website of telefonisch een luxe grafkist bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak met ons te maken voor een bezichtig. Wanneer u een luxe grafkist via ons bestelt, zorgen wij voor een snelle en zorgvuldige levering op het door u gekozen tijdstip en adres. Wij willen natuurlijk dat de aanschaf van een uitvaart- of grafkist verloopt volgens uw wensen en voorzien u 24/7 van persoonlijk advies.

Wilt u meer weten over ons aanbod aan luxueuze grafkisten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.