Unieke uitvaartkisten • Helemaal naar uw wens • Binnen 24 uur geleverd

Lijkkist

Lijkkist online bestellen en thuis bezorgdAls nabestaanden is het van belang om op een waardige manier afscheid te nemen van een dierbare. Een lijkkist die past bij de persoonlijkheid van de overledene kan hierbij helpen. Cofita heeft een ruim aanbod aan uitvaart- en grafkisten en adviseert u over het vinden van een passende lijkkist.

Over ons

Cofita is leverancier van lijkkisten. Zelf konden wij geen keuze maken uit standaard uitvaartkisten bij onze uitvaartondernemer en daarom zijn wij gestart met de (online) verkoop van uitvaart- en grafkisten. Cofita heeft een assortiment samengesteld dat bestaat uit exclusieve, klassieke en moderne kisten voor een betaalbare prijs. Op deze manier hebben wij altijd een uitvaartkist die past bij uw wensen.

De aanschaf van een lijkkist

Het is uiteraard niet gemakkelijk om een uitvaart- of grafkist voor uw dierbare uit te kiezen. Wij vinden het daarom belangrijk dat u hier rustig de tijd voor neemt. Wij staan u hierin dag en nacht bij om u te voorzien van persoonlijk advies. Wanneer u de uitvaart- of grafkist eerst wilt zien voordat u deze bestelt, is het ook mogelijk een afspraak te maken voor een bezichtiging bij in Oude-Tonge. Zodra u een passende kist heeft gevonden verzorgen wij een snelle levering op het voor u geschikte tijdstip en adres.

Ons assortiment

Cofita beschikt over een breed assortiment aan lijkkisten. Onze uitvaart- en grafkisten komen van leveranciers die hoogwaardige kwaliteit leveren en werken met de beste materialen. De lijkkisten binnen ons assortiment voldoen allemaal aan de wettelijke eisen en zijn daarom geschikt voor een begrafenis of een crematie. Het assortiment waarover wij beschikken biedt u een ruim aanbod aan kisten van eikenhout, lindenhout en riet. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten kleuren, bekleding en handgrepen.

Wilt u meer informatie ontvangen over het aanbod lijkkisten van Cofita of wilt u graag een afspraak maken om langs te komen in onze showroom? Neem dan contact met ons op.

Lijkkist via een webshop bestellen en thuis laten bezorgen