Unieke uitvaartkisten • Helemaal naar uw wens • Binnen 24 uur geleverd

Grafkisten

Grafkisten in alle soorten en maten via een webshop besteltEen grafkist is één van de belangrijkste elementen tijdens een uitvaart. Een passende uitvaart- of grafkist helpt bij het nemen van een waardig afscheid van een dierbare. Cofita biedt een ruim assortiment aan verschillende grafkisten en staat u bij met persoonlijk advies tijdens deze moeilijke periode.

Cofita

Wij zijn leverancier van grafkisten en leveren deze vanuit onze eigen voorraad. Wij bieden onze kisten aan voor een betaalbare prijs, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van onze producten. Of u nu op zoek bent naar iets eenvoudigs, iets moderns of juist iets klassieks. Cofita heeft altijd iets in het assortiment dat bij uw wensen past.

Een grafkist aanschaffen

Wij adviseren u om rustig de tijd te nemen bij de aanschaf van een grafkist. U kunt een kist eenvoudig bij ons bestellen via onze website of door telefonisch contact met ons op te nemen. Wij bieden een snelle levering van de kist op het door u gewenste tijdstip en adres. Mocht u het prettiger vinden om de kist eerst te zien, dan kunt u een afspraak maken voor een bezichtiging in Oude-Tonge. Wij zijn iedere dag te bereiken om u te voorzien van een persoonlijk advies.

Het assortiment

Cofita beschikt over een ruim aanbod aan uitvaart- en grafkisten. Wij garanderen u dat u een uitvaart- of grafkist ontvangt die met oog voor detail gemaakt is en bewerkt is met de allerbeste materialen. De grafkisten binnen ons assortiment zijn vervaardigd vanuit verschillende materialen zoals eikenhout, vurenhout en populierenhout. Daarnaast kunt u een keuze maken uit verschillende kleuren en soorten bekleding. Al onze kisten voldoen aan de wettelijke voorschriften en zijn daarmee geschikt voor zowel een begrafenis als een crematie.

Wilt u meer informatie ontvangen over ons assortiment grafkisten of wilt u graag advies bij de aanschaf van een kist? Neem contact met ons op.

 

Eén van de grafkisten online bestellen