Unieke uitvaartkisten • Helemaal naar uw wens • Binnen 24 uur geleverd

Grafkist voor lange mensen

Kennedy zwarte grafkist voor lange mensen hoogglans

Een passende grafkist kan een belangrijke bijdrage leveren aan een waardig afscheid van uw dierbare. Cofita heeft een ruim aanbod aan kisten en levert deze binnen 24 uur.

Cofita

Een aantal jaar geleden is Cofita gestart als online leverancier van grafkisten. Dit is begonnen omdat wij bij een eigen uitvaart niet konden kiezen uit standaard uitvaartkisten die een uitvaartondernemer in zijn assortiment had. Via onze website kunt u eenvoudig en snel zelf een uitvaartkist of grafkist bestellen. Mocht u de uitvaartkist of grafkist liever eerst willen zien, dan is het mogelijk om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging in Oude-Tonge. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, leveren wij de uitvaartkist of grafkist op het voor u gewenste tijdstip en adres.

Een grafkist voor lange mensen

De standaardmaat voor een grafkist is ongeveer 195 cm lang en 55 cm breed bij de schouders. Deze maat voldoet echter niet voor iedereen. Wanneer u een grafkist langer dan 200 cm nodig heeft, kunnen wij deze voor u laten produceren. U moet er rekening mee houden dat extra kosten in rekening worden gebracht en dat de levertijd iets langer is omdat de kist op maat gemaakt wordt.

"Onze grafkisten kunnen wij op maat laten maken, waardoor u zo zorgeloos mogelijk de juiste grafkist kunt uitzoeken."

Ons aanbod aan kisten

Cofita beschikt over een ruim aanbod van exclusieve grafkisten. Onze uitvaart- en grafkisten zijn vervaardigd van de beste materialen en tot in de uiterste precisie uitgewerkt. De materialen van de uitvaart- en grafkisten verschillen en u kunt hierbij onder andere kiezen uit massief eiken, lindenhout of wilgenteen. Ook kunt u een mooie kleur kiezen en bepalen of de uitvaartkist hoogglans of mat geschilderd is. De binnenkant van de kist is voorzien van bekleding. U kunt hier kiezen uit katoen, fluweel of satijn als stoffering. Al onze uitvaart- en grafkisten worden direct uit voorraad geleverd. Mocht het zo zijn dat u iets anders zoekt, met afwijkende maten of materialen, dan denken wij graag met u mee.

Grafkist voor lange mensen volledige assortiment bekijken in webshop

Wilt u graag meer informatie over grafkisten voor lange mensen? Neem dan contact met ons op.