Unieke uitvaartkisten • Helemaal naar uw wens • Binnen 24 uur geleverd

Een grafkist kopen

Een grafkist kopen via internet

Waardig afscheid nemen van uw dierbare is een lastig, maar belangrijk proces. Een mooie grafkist kan hierbij helpen. De mogelijkheden wat betreft grafkisten zijn eindeloos en om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, staat Cofita u graag bij met persoonlijk advies.

Cofita uitvaartkisten

Cofita is leverancier van uitvaartkisten en levert graf- en uitvaartkisten in verschillende soorten en maten. Wij zijn gestart met de (online) verkoop van uitvaart- en grafkisten omdat wij zelf geen goede keuze konden maken uit een standaard assortiment. Ons assortiment daarentegen is zo samengesteld dat het bestaat uit zowel moderne als klassieke uitvaart- en grafkisten.

Soorten grafkisten

Cofita werkt samen met leveranciers van exclusieve uitvaart- en grafkisten met een hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden deze uitvaart- en grafkisten aan voor een voordelige prijs, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een uitvaart- of grafkist via ons aan te schaffen. Onze grafkisten zijn gemaakt van de beste materialen zoals lindenhout, wilgenteen of massief eiken. Voor de kleur van de uitvaart- of grafkistkunt u onder andere kiezen uit zwart, wit, kersenrood, mahonie, eikenbruin of kersen in hoogglanslak. Ook voor de bekleding kunt u kiezen uit verschillende materialen zoals satijn, fluweel of katoen. Omdat wij verschillende soorten uitvaart- en grafkisten bieden heeft u ruime keuze om een passende uitvaart- of grafkist te vinden die voldoet aan uw wensen.

Onze service

Wij beschikken over een ruim assortiment grafkisten die vervaardigd zijn uit hoogwaardig materiaal en beschikken over een uitstekende kwaliteit. De uitvaart- of grafkisten voldoen aan de wettelijke richtlijnen en zijn daarmee bijna allemaal geschikt voor zowel een begrafenis als een crematie(indien anders aangegeven). U kunt een uitvaart- of grafkist gemakkelijk via ons bestellen, dit hoeft niet per se via uw uitvaartondernemer. Wij zijn altijd bereikbaar om u te voorzien van advies. U kunt via onze website of telefonisch bestellen, maar u kunt ook een afspraak maken voor een bezichtiging in Oude-Tonge. Als u de uitvaart- of grafkist heeft besteld, leveren wij deze snel uit voorraad op het door u gekozen tijdstip en adres.

Wilt u meer informatie over ons aanbod in soorten grafkisten? Neem contact met ons op voor advies over onze grafkisten.

 

Een grafkist kopen via de online webshop