Unieke uitvaartkisten • Helemaal naar uw wens • Binnen 24 uur geleverd

Begrafenis kist

Begrafenis kist Verso mat gouden handvaten
Wanneer een dierbare is overleden bent u vrij om zelf een begrafenis kist te kopen, dit hoeft niet via een uitvaartondernemer. Cofita beschikt over een breed aanbod aan uitvaartkisten en levert deze snel op het door u gekozen adres. Daarnaast voorzien wij u graag van persoonlijk advies en helpen wij u zorgvuldig bij de aanschaf van een passende begrafenis kist.

Een begrafenis kist van Cofita

Wij zijn leverancier van uitvaart- en grafkisten geschikt voor zowel een begrafenis als een crematie. Omdat wij bij een eigen uitvaart niet konden kiezen uit standaard kisten die een uitvaartondernemer in zijn assortiment had, besloten wij te starten met de (online) verkoop van uitvaart- en grafkisten. Wij hebben een assortiment samengesteld dat bestaat uit exclusieve, moderne en klassieke uitvaartkisten of begrafeniskisten die wij aanbieden voor een betaalbare prijs. Op deze manier heeft iedereen de mogelijkheid om een begrafenis kist via Cofita aan te schaffen.

Begrafenis kist Verso donkerbruin met gouden handvaten
Mahonie luxe grafkist amerikaans
Kennedy zwart
Piano uitvaartkist
Tersus Kersen grafkist

Persoonlijke service

Cofita vindt het belangrijk om u bij te staan met raad tijdens deze lastige periode. Wij zijn daarom dag en nacht beschikbaar om u te voorzien van persoonlijk advies. U kunt een begrafenis kist gemakkelijk telefonisch of online bestellen. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom in Oude-Tonge. Hier kunt u de begrafenis kist beter bekijken en beslissen welke aan uw wensen voldoet. Wanneer u een passende begrafenis kist gevonden heeft, zorgen wij voor een snelle levering op het door u gewenst tijdstip en adres.

Aanbod aan kisten

Cofita heeft een zeer ruim aanbod aan begrafenis kisten. Alle uitvaartkisten zijn bewerkt met de beste materialen en zijn met uiterste precisie afgewerkt. De begrafeniskisten die wij aanbieden voldoen allemaal aan de eisen die wettelijk zijn gesteld. Ons aanbod bestaat uit kisten van verschillende materialen zoals riet, eikenhout en lindenhout. Ook is het mogelijk om uit verschillende soorten kleuren, bekleding en handgrepen te kiezen.

Wilt u meer informatie over ons aanbod en de aanschaf van een begrafenis kist? Neem dan contact met ons op.