Unieke uitvaartkisten • Helemaal naar uw wens • Binnen 24 uur geleverd

Amerikaanse grafkist

Amerikaanse grafkist een luxe uitvaartkist in hoogglans

Cofita is leverancier van Amerikaanse grafkisten.
Wij beschikken over een breed aanbod uitvaartkisten waaronder ook Amerikaanse grafkisten. Op deze pagina vindt u meer informatie over ons brede assortiment. 

Een Amerikaanse grafkist

Een Amerikaanse grafkist is één van de luxere uitvaartkisten binnen ons assortiment. Deze massieve uitvaartkist heeft een stijlvolle uitstraling. Het belangrijkste aspect van de kist is het deksel dat voor de helft open kan. Hiermee is enkel het bovenste gedeelte van de opbaring zichtbaar. De massief eikenhouten uitvaart- of grafkist is voorzien van een sjieken laklaag en heeft luxueuze handgrepen. De binnenkant is voorzien van een elegante stoffering. In het deksel is een kastje afgewerkt zodat er bijvoorbeeld een herinnering of brief in achtergelaten kan worden. Aan de zijkanten van de kist zitten sierlijke ornamenten. De binnenmaten van de uitvaartkist zijn 55 cm breed bij de schouders, 190 cm lang en 33 cm hoog. De buitenmaten van de uitvaartkist zijn 67 cm breed bij de schouders, 202 cm lang en 52 cm hoog.

Amerikaanse grafkist kiezen

Hieronder laten we u een selectie van onze Amerikaanse grafkisten zien. De Amerikaanse uitvaartkisten hebben een zeer luxe uitstraling en zijn verkrijgbaar in eiken, mahonie en wit. Een Amerikaanse grafkist koopt u in onze webshop voor €1.725,00. Klik op de afbeelding die u het meeste aanspreekt om naar de betreffende grafkist te gaan. De grafkisten zijn uitgevoerd in hoogglans, tenzij anders vermeld.

 

Amerikaans uitvaartkist gesloten met gouden handvaten Amerikaans grafkist lichtbruin hout Amerikaans grafkist donkerbruine uitvoering met gouden handvaten
   

Over Cofita

Cofita levert uitvaart- en grafkisten, geschikt voor zowel begrafenissen als crematies. Zelf hadden wij bij een eigen uitvaart alleen keuze uit standaardkisten bij de uitvaartondernemer en daarom besloten wij te starten met de online verkoop van grafkisten. Wij beschikken over diverse, exclusieve uitvaart- en grafkisten: zoals de rieten lijkkist of een luxe lijkkist. De uitvaart- en grafkisten die wij aanbieden hebben een betaalbare prijs om het voor iedereen mogelijk te maken om een uitvaartkist bij Cofita aan te schaffen.

De beste service

Bij Cofita kunt u gemakkelijk zelf een uitvaart- of grafkist via de website bestellen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om dit via uw uitvaartondernemer te laten doen. Wanneer u liever eerst de uitvaartkisten komt bekijken, kunt u een bezoek inplannen voor een bezichtiging. Zodra u een passende uitvaartkist gevonden heeft, verzorgen wij een snelle levering op het door u gekozen adres. 

Vindt u het lastig om een (amerikaanse) grakist uit te kiezen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder met uw wensen voor de uitvaartkist van uw geliefde. 

Ontvang meer informatie in je mailbox