Grafkist voor lange mensen

Terug naar overzicht
Rozen op luxe uitvaartkist

Grafkist voor lange mensen tijdig bestellen

De standaardmaat voor een grafkist is ongeveer 195 cm lang en 55 cm breed bij de schouders. Deze maat voldoet echter niet voor iedereen. Wanneer u een grafkist langer dan 200 cm nodig heeft, kunnen wij deze voor u laten produceren. U moet er rekening mee houden dat extra kosten in rekening worden gebracht en dat de levertijd iets langer is omdat de kist op maat gemaakt wordt.

Aanbod grafkisten bij Cofita

Cofita beschikt over een ruim aanbod van exclusieve grafkisten, dus ook een grafkist voor lange mensen. Onze uitvaart- en grafkisten zijn vervaardigd van de beste materialen en tot in de uiterste precisie uitgewerkt. De materialen van de uitvaart- en grafkisten verschillen en u kunt hierbij onder andere kiezen uit massief eiken, lindenhout of wilgenteen. Ook kunt u een mooie kleur kiezen en bepalen of de uitvaartkist hoogglans of mat geschilderd is. De binnenkant van de kist is voorzien van bekleding. U kunt hier kiezen uit katoen, fluweel of satijn als stoffering. Al onze uitvaart- en grafkisten worden direct uit voorraad geleverd. Mocht het zo zijn dat u iets anders zoekt, met afwijkende maten of materialen, dan denken wij graag met u mee.

Uitvaartkist wordt gedragen naar rouwwagen
uitleg bij aanschaf doodskist bij cofita uitvaartkisten

Over Cofita uitvaartkisten

Een aantal jaar geleden is Cofita gestart als online leverancier van grafkisten. Dit is begonnen omdat wij bij een eigen uitvaart niet konden kiezen uit standaard uitvaartkisten die een uitvaartondernemer in zijn assortiment had. Via onze website kunt u eenvoudig en snel zelf een uitvaartkist of grafkist bestellen. Mocht u de uitvaartkist of grafkist liever eerst willen zien, of heeft u een kist op maat nodig, bijvoorbeeld bij een grafkist voor lange mensen? Dan is het mogelijk om een afspraak in te plannen voor een bezichtiging in Oude-Tonge. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, leveren wij de uitvaartkist of grafkist op het voor u gewenste tijdstip en adres.

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

Grafkist voor lange mensen bestellen?

Wilt u graag meer informatie over grafkisten voor lange mensen? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de onze uitvaartkisten op maat en de prijs daarvan, kunt u 24/7 contact met ons opnemen via 0633031356 of info@cofita.nl.

info over bestellen uitvaartkist

Meer informatie

Wilt u meer weten over een rieten mand voor een overledene of wilt u een rieten mand kopen voor een uitvaart? Neem dan gerust contact op met Cofita via 0633031356 of per mail via info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op