Grafkist voor brede mensen

Terug naar overzicht
bloemenband jute omkist horizontaal

De mogelijkheden van een grafkist voor brede mensen

Grafkisten zijn in een aantal standaardmaten te bestellen. Bent u op zoek naar een grafkist voor brede mensen? Dan zal de grafkist op maat gemaakt moeten worden. Geen zorgen, want dit is voor Cofita Uitvaartkisten geen enkel probleem. Wij kunnen de grafkist die u nodig heeft eenvoudig voor u laten produceren. Houd er wel rekening mee dat er extra kosten in rekening gebracht worden voor een grafkist voor brede mensen en dat de levertijd iets langer kan zijn. De kist moet immers op maat worden gemaakt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een grafkist voor brede mensen? Wij vertellen u er graag meer over.

Keuze uit een breed aanbod grafkisten

Wij bieden u een breed aanbod grafkisten. Zo hebben wij luxe grafkisten, Amerikaanse grafkisten, kartonnen grafkisten, uitvaartmanden en zeemanskisten. Kies uw gewenste model en kleur en voorzie de grafkist vervolgens van hendels en bekleding zoals u dat wilt. Zo heeft u een grafkist die volledig aan uw wensen voldoet. Al onze grafkisten zijn vervaardigd van de beste materialen. Ze zijn tot in de uiterste precisie afgewerkt. Bovendien zijn al onze grafkisten uit voorraad leverbaar, behalve dus een grafkist voor brede mensen. Mocht u iets zoeken met afwijkende maten, dan denken wij graag met u mee.

Uitvaartkist wordt gedragen naar rouwwagen
uitleg bij aanschaf doodskist bij cofita uitvaartkisten

Het voordeel van een grafkist naar wens

Kunt u niet kiezen uit de standaard uitvaartkisten die een uitvaartverzorger in zijn assortiment heeft? Omdat u op zoek bent naar een grafkist voor brede mensen en specifieke afmetingen nodig heeft? Of omdat de grafkisten van de uitvaartverzorger niet aan uw wensen voldoen? Wij zijn de verkoop van online uitvaartkisten gestart om dit probleem op te kunnen lossen. In ons assortiment vindt u exclusieve, moderne en klassieke uitvaartkisten die u helemaal naar wens kunt samenstellen. Omdat de uitvaartkist een belangrijke rol heeft bij de uitvaart, wilt u natuurlijk dat deze perfect is. En daarom helpen wij u graag.

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

Daarom Cofita Uitvaartkisten

Bij ons kunt u online eenvoudig en voordelig een grafkist voor brede mensen bestellen. U profiteert dan van de volgende voordelen:

  • Zelf uw uitvaartkist samenstellen
  • Gratis levering binnen 100 km
  • Volledige ontzorging
  • Bijzondere uitvaartkist op maat in overleg mogelijk, ook spuitwerk etc.
  • Scherp geprijsde uitvaartkisten
info over bestellen uitvaartkist

Grafkist voor brede mensen bestellen?

Wilt u graag meer informatie over een grafkist voor brede mensen? Of over de prijs daarvan? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn 24/7 te bereiken op 06 57 55 90 47 of info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op