Natuurlijke doodskist kopen

Natuurlijke uitvaartkist bestellen voor een duurzame uitvaart

U mag zelf bepalen waar en welke soort uitvaartkist u gaat kopen als een dierbare is overleden. Als u een natuurlijke doodskist wilt kopen, kunt u dat rechtstreeks bij de uitvaartonderneming doen. Maar wij adviseren u een natuurlijke lijkkist te kopen bij Cofita. Niet alleen zijn wij aanzienlijk voordeliger in prijs, maar ook ons assortiment uitvaartkisten is veel ruimer. Daarom kunt u bij ons altijd de geschikte natuurlijke uitvaartkist bestellen die tegemoet komt aan uw wensen en die van de overledene. Wij hebben een ruim aanbod doodskisten, waaronder ook een natuurlijke lijkkist of grafmand. Heeft u advies nodig bij het uitkiezen? Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een passende uitvaartkist. U kunt in onze webshop direct uw natuurlijke doodskist bestellen.

Welke natuurlijke uitvaartkist wilt u kopen?

Bij Cofita kunt u terecht voor het eenvoudig kopen van een natuurlijke doodskist. Wij hebben twee soorten duurzame lijkkisten in ons assortiment. Zo kunt u bij ons de volgende natuurlijke uitvaartkisten bestellen:

  • Natuurlijke uitvaartkist of -mand van riet (wilgentenen)
  • Natuurlijke uitvaartkist van karton
Uitvaartkist kopen Afbeelding 1
rieten uitvaartmand voor overledene ookwel bekend als een grafmand

Natuurlijke uitvaartkist van riet

Een natuurlijke uitvaartkist van riet is een goede manier om tegelijkertijd afscheid te nemen van uw dierbare én het milieu te dienen. Deze natuurlijke doodskist is als het ware een rieten grafmand die gemaakt is van gevlochten wilgenteen. En dat materiaal is 100% afbreekbaar. De binnenkant van deze uitvaartkist is afgewerkt met ongebleekt katoen, een wade van watervast ongebleekt katoen en een ecologische hoofdsteun of biologisch afbreekbaar hoofdkussen. Deze natuurlijke doodskist is dus 100% ecologisch verantwoord!

Kartonnen uitvaartkist

Om het milieu te sparen, kunt u er ook voor kiezen om een natuurlijke uitvaartkist te kopen van karton. Deze bijzondere kartonnen uitvaartkist verkopen wij veel aan mensen die de kosten, vaak op verzoek van de overledene, niet te hoog willen laten oplopen. Deze kist is een zeer duurzaam en in prijs voordelig alternatief voor de standaard uitvaartkist van hout. De natuurlijke doodskist van karton is gemaakt van 100% gerecycled (FSC-) papier. Hij is dus biologisch afbreekbaar. Hij is geschikt voor een reguliere begrafenis, een natuurbegrafenis en een crematie.

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

Uitvaartkist kopen Afbeelding 3

Voordelen van een natuurlijke uitvaartkist kopen bij Cofita

U kunt bij Cofita eenvoudig een natuurlijke uitvaartkist online bestellen. Bij ons profiteert u van:

  • Zelf uw uitvaartkist samenstellen
  • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
  • Volledige ontzorging
  • Beste prijs voor een natuurlijke uitvaartkist

Contact met Cofita

Wilt u meer weten over een natuurlijke lijkkist en/of de prijzen daarvan? Of wilt u ons aanbod natuurlijkr kisten eerst in het echt bekijken? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 633031356 of info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op