Lijkkist kopen

Lijkkist bestellen voor begrafenis of crematie

U mag zelf bepalen waar u een lijkkist gaat kopen als een dierbare is overleden. U kunt dat uiteraard doen bij de uitvaartonderneming, maar ook bij een leverancier die gespecialiseerd is in lijkkisten. En dat laatste is nog veel voordeliger ook. Bij Cofita kunt u terecht voor het voordelig kopen van een lijkkist die past bij de persoon voor wie hij bedoeld is. Wij hebben een ruim assortiment lijkkisten en grafmanden die wij zeer snel op het door u aangegeven adres leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies. Wij helpen u namelijk graag op maat bij een passende lijkkist kopen. Uiteraard kunt u ook voor uzelf alvast een lijkkist kopen voor later. Ga naar onze de webshop om een stemmige lijkkist te bestellen.

Welke lijkkist wilt u kopen?

Om iedereen de keuze te bieden om de ideale lijkkist te kopen, kunt u bij Cofita online diverse soorten lijkkisten kopen in diverse kwaliteiten en kleuren. Zo kunt u bij ons terecht voor een:

 • Traditionele lijkkist
 • Luxe lijkkist
 • Amerikaanse lijkkist
 • Rieten lijkkist of uitvaartmand
 • Kartonnen lijkkist
 • Zeemanskist

online een lijkkist kopen

lijkkisten kopen cofita

Traditionele lijkkist

De vormgeving van de traditionele lijkkist kent vrijwel iedereen wel. De meeste variatie zit hem in het materiaalgebruik. Zo kunt u kiezen voor het kopen van een eikenhouten (printfolie) lijkkist of een mahoniehouten lijkkist. Naaldhout is ook beschikbaar, evenals populierenhout. De vorm van de ‘gewone’ lijkkist is wel bij de meeste uitvoeringen min of meer identiek, maar door de verschillende houtsoorten ogen ze vaak wel uniek.

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

amerikaanse uitvaartkist grafkist lijkkist of doodskist maxima in uitvoering hoogglans eiken

Amerikaanse lijkkist

U kunt voor nog meer luxe kiezen door een massieve Amerikaanse lijkkist te kopen. Deze kist is bekend vanwege de mogelijkheid tot het voor de helft kunnen openen van de deksel. Dit deksel bevat bovendien een kastje waarin bijvoorbeeld een herinnering of brief achtergelaten kan worden. De eikenhouten Amerikaanse lijkkist kenmerkt zich door een chique laklaag aan de buitenzijde met luxe handgrepen. Het interieur heeft een elegante stoffering. De zijkanten van deze doodskist zijn voorzien van sierlijke ornamenten.

luxe uitvaartkist grafkist doodskist of lijkkist

Luxe lijkkist kopen

Door een luxe lijkkist te bestellen heeft u de garantie op het organiseren van een chique uitvaart. De luxe lijkkist is gemaakt van massief eikenhout. Dat geeft de kist een mooie, statige uitstraling, zeker door de fraaie afwerking met een hoogglans laklaag en de luxueuze handgrepen. Wat betreft kleurstelling kunt u bij de luxe lijkkisten kiezen uit zwart, wit, mahonie, kersenrood of eikenbruin. Het interieur van de luxe kist is voorzien van een elegante bekleding in katoen, satijn of fluweel.

Mand Rosevelt

Rieten lijkkist of uitvaartmand

Met een rieten lijkkist of grafmand is het milieu zeer gebaat. Een rieten lijkkist is gemaakt van gevlochten wilgenteen dat volledig afbreekbaar is. De binnenkant van de rieten kist is afgewerkt met ongebleekt katoen, een wade van watervast ongebleekt katoen en een ecologische hoofdsteun of een biologisch afbreekbaar hoofdkussen. De handgemaakte wilgenteen is geweven in blauwe en bruine kleuren. Deze rieten lijkkist is dus voor 100% ecologisch!

Karton vuren 4

Kartonnen lijkkist kopen

Om het milieu te dienen, kunt u ook een kartonnen lijkkist kopen. Deze wordt veel gekocht door mensen die een uitvaart niet te kostbaar willen maken voor de nabestaanden. Deze lijkkist is een duurzaam en voordelig alternatief voor de standaard (houten) lijkkisten. Hij is namelijk gemaakt van 100% gerecycled papier. Dit FSC-keurmerk duidt aan dat het karton is goedgekeurd als milieuvriendelijk alternatief. Het karton van de kist is biologisch afbreekbaar. Voor de perfecte combinatie milieu en/of portemonnee sparen, is een kartonnen lijkkist bestellen de beste optie.

Zeemanskist dicht

Zeemanskist bestellen

Wie liefhebber is, of was, van de zee en het water, kan begraven of gecremeerd worden in een fraaie zeemanskist. Deze kist is gemaakt van onbehandeld grenen of vurenhout dat het FSC-keurmerk (herplantverplichting) heeft, en is afgewerkt met katoenen of linnen bekleding en een katoenen kussen en deken. De buitenkant is afgewerkt met fraaie touwgrepen. Met deze lijkkist is het eeuwige ruime sop kiezen geen probleem.

Waarom een lijkkist bestellen bij Cofita?

Cofita levert uitvaart- en lijkkisten die goedgekeurd zijn voor begrafenissen en crematies. De reden dat wij lijkkisten leveren, komt voort uit het verleden toen wij zelf voor het afscheid van een dierbare niet konden kiezen uit het standaard aanbod kisten van de betreffende uitvaartondernemer. Dat aanbod mocht wat ons betreft wel wat gevarieerder en persoonlijker zijn. Daarom zijn wij gestart met de (online) verkoop van lijkkisten, zodat u en anderen wel goed kunnen kiezen uit een mooi aanbod lijkkisten waarmee een waardig en stemmig afscheid mogelijk is. Want definitief afscheid nemen is slechts één keer mogelijk! Wij beschikken daarom over exclusieve, moderne en klassieke lijkkisten die wij aanbieden voor zeer betaalbare prijzen. Zo kan iedereen een mooie, passende lijkkist kopen.

Voordelen van een lijkkist online kopen bij Cofita

U kunt bij Cofita eenvoudig een lijkkist online bestellen. Wij staan garant voor:

 • Zelf uw lijkkist samenstellen
 • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
 • Volledige ontzorging
 • lijkkist op maat in overleg mogelijk, ook spuitwerk etc.
 • Beste prijs voor lijkkisten
grafkist bestellen bij cofita uitvaartkisten

Contact met Cofita

Wilt u meer weten over onze lijkkisten en de prijzen daarvan? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 633031356 of info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op