Grafmand kopen

Grafmand bestellen voor begrafenis of crematie

Een grafmand kopen voor een duurzame begrafenis of crematie is een natuurlijk, duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor de houten uitvaartkist die door veel mensen tot op heden nog het meeste gebruikt wordt. U mag namelijk zelf bepalen waar u een grafkist gaat kopen als een dierbare is overleden en wat voor soort grafkist dat is. Dat kan dus ook een grafmand zijn. Zo’n mand is gemaakt van milieuvriendelijk geweven riet dat biologisch afbreekbaar is. Hiermee draagt u bij aan een schonere wereld. Een grafmand kunt u kopen bij de uitvaartonderneming, maar ook bij een leverancier die gespecialiseerd is in grafmanden, zoals Cofita. En dat is nog voordeliger ook! Wij beschikken over een ruim aanbod grafmanden die wij zeer snel op het door u aangegeven adres leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies om u te helpen een passende mand te kopen voor uzelf of voor de overledene. Ga naar onze webshop om een mooie grafmand te bestellen.

Grafmand voor een groene uitvaart

Wilt u uw steentje bijdragen aan minder CO2-uitstoot en daardoor minder belasting voor het milieu? Dan kunt u ervoor kiezen om een groene uitvaart te organiseren met een fraaie grafmand waarin u de overledene een laatste groet brengt. Een grafmand is gemaakt van gevlochten wilgenteen, waardoor de mand voor 100% afbreekbaar is. De wilgentakken, of wilgentenen, die gebruikt worden voor een grafmand, groeien op plantages. Wilgenteen groeit na de oogst weer snel aan en vormt zo een hernieuwbare brandstof voor de natuur. De geoogste wilgentenen worden gedroogd, waardoor ze hun kenmerkende natuurlijke kleur krijgen. Door het langzame droogproces worden de wilgentakken harder en ook duurzamer, waardoor ze zeer geschikt zijn om er een grafmand van te maken.

online een grafmand kopen

grafmand online bestellen

Kenmerken van de grafmand

De duurzame grafmand is afgewerkt met een binnenbekleding van ongebleekt katoen, een wade van watervast ongebleekt katoen en een eco hoofdsteun of een biologisch afbreekbaar hoofdkussen. De handgemaakte wilgenteen is geweven in blauwe en bruine kleuren.

  • De binnenmaten zijn 50 cm breed bij de schouders, 192 cm lang en 36 cm hoog
  • De buitenmaten zijn 52 cm breed bij de schouders, 195 cm lang en 41 cm hoog
  • Geschikt voor crematie, met aantoonbaar certificaat door de LVC (Landelijke Vereniging van Crematoria)
  • Geschikt voor een natuurbegraafplaats en begrafenis
  • Geschikt voor een persoon tot 140 kg

De rieten grafmand is 100% ecologisch gemaakt. Dit betekent dat de manden geen plastics of metalen bevatten, maar uitsluitend materialen die op een natuurlijke en biologische manier afbreekbaar zijn.

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

Waarom een grafmand bestellen bij Cofita?

Cofita levert uitvaart- en grafmanden die goedgekeurd zijn voor begrafenissen en crematies. De reden dat wij grafkisten en grafmanden leveren, komt voort uit het verleden toen wij zelf voor het afscheid van een dierbare niet konden kiezen uit het standaard aanbod grafkisten van de uitvaartondernemer. Dat aanbod mocht wat ons betreft wel wat gevarieerder en persoonlijker zijn. Daarom zijn wij gestart met de (online) verkoop van grafkisten en grafmanden, zodat u en anderen wel een riante keuze hebben uit een assortiment grafkisten om een waardig en stemmig afscheid te kunnen organiseren. Want definitief afscheid nemen is slechts één keer mogelijk! Cofita beschikt over een mooie selectie uitvaartmanden waaruit u gegarandeerd een mooie grafmand kunt kiezen. Een mooie grafmand kunt u bij ons kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

grafmand kopen bij cofita

Kies voor de service van Cofita

Wij staan voor u klaar met persoonlijke aandacht en advies, zodat u de meeste geschikte uitvaartmand kunt uitkiezen. Bovendien bent u met een grafmand kopen bij Cofita altijd voordeliger uit dan rechtstreeks bij een uitvaartondernemer. Na het bestellen van de grafmand in onze webshop, wordt deze gratis binnen 24 uur op discrete wijze bij u op het gewenste adres bezorgd. Bij Cofita kunt u vertrouwen op:

  • Zelf uw uitvaartkist samenstellen
  • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
  • Volledige ontzorging
  • Beste prijs voor rieten grafmanden

Grafmand online bestellen

Bij Cofita kunt u gemakkelijk online uw grafmand bestellen. U kunt dat uiteraard ook aan uw uitvaartondernemer overlaten. Wilt u graag eerst ons aanbod uitvaartkisten en grafmanden met eigen ogen komen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging.

Direct contact opnemen met Cofita

Wilt u meer weten over een grafmand kopen? Neem dan contact met ons op. Wilt u er direct een bestellen? Daarvoor zijn wij 24/7 bereikbaar via +31 633031356 of info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op