Grafkist kopen

Grafkist bestellen voor begrafenis of crematie

U mag zelf bepalen waar u een grafkist gaat kopen als een dierbare is overleden. Dat kunt u doen bij de uitvaartonderneming, maar ook bij een leverancier die gespecialiseerd is in grafkisten. En dat is Cofita. Wij beschikken dan ook over een zeer breed aanbod grafkisten die wij zeer snel op het door u aangegeven adres leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies om u te helpen de best passende grafkist te kopen voor de overledene. Uiteraard kunt u ook voor uzelf een grafkist kopen voor later. Ga naar onze de webshop om een passende grafkist te bestellen.

Waarom een grafkist bestellen bij Cofita?

Cofita levert uitvaart- en grafkisten die goedgekeurd zijn voor begrafenissen en crematies. De reden dat wij grafkisten leveren, komt voort uit het verleden toen wij zelf voor het afscheid van een dierbare niet konden kiezen uit het standaard aanbod grafkisten van de betreffende uitvaartondernemer. Dat aanbod mocht wat ons betreft wel wat gevarieerder en persoonlijker zijn. Daarom zijn wij gestart met de (online) verkoop van grafkisten, zodat u en anderen wel ruim de keuze hebben uit een assortiment grafkisten om een waardig en stemmig afscheid te kunnen organiseren. Want definitief afscheid nemen is slechts één keer mogelijk! Cofita beschikt over een ruim aanbod exclusieve, moderne en klassieke grafkisten die wij aanbieden voor een betaalbare prijs. Zo hopen wij dat iedereen de mogelijkheid heeft om een mooie grafkist te kopen.

grafkist kopen of bestellen op maat

grafkist kopen met bekleding naar keuze

Welke grafkist wilt u kopen?

Om iedereen in de gelegenheid te stellen de ideale grafkist te kopen, kunt u bij Cofita online diverse soorten grafkisten kopen in diverse, kwaliteiten en kleuren. Zo kunt u bij ons terecht voor een:

 • Traditionele grafkist
 • Luxe grafkist
 • Amerikaanse grafkist
 • Rieten grafkist of uitvaartmand
 • Kartonnen grafkist
 • Zeemanskist

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

Traditionele grafkist

De vormgeving van de traditionele grafkist is bij vrijwel iedereen bekend. Toch zit hierin best veel variatie in materiaal. Zo kunt u kiezen voor het kopen van een eikenhouten (printfolie) grafkist of een mahoniehouten grafkist. Naaldhout is ook beschikbaar, evenals populierenhout. De vorm van de ‘gewone’ grafkist is wel bij alle uitvoeringen min of meer gelijk, maar door het toepassen van verschillende soorten hout kan de uitstraling zeer anders zijn.

luxe uitvaartkist grafkist doodskist of lijkkist

Luxe grafkist kopen

Door een luxe grafkist te bestellen heeft u de garantie op het organiseren van een chique uitvaart. De luxe grafkist is gemaakt van massief eikenhout. Dat geeft de kist een mooie, statige uitstraling, zeker door de fraaie afwerking met een hoogglans laklaag en de luxueuze handgrepen. Wat betreft kleurstelling kunt u bij de luxe grafkisten kiezen uit zwart, wit, mahonie, kersenrood of eikenbruin. Het interieur van de luxe grafkist is voorzien van een elegante bekleding in katoen, satijn of fluweel.

Maxima hoogglans eiken 4

Amerikaanse grafkist

U kunt voor nog meer luxe kiezen door een massieve Amerikaanse grafkist te kopen. Deze grafkist is bekend om de mogelijkheid tot het voor de helft kunnen openen van de deksel. De eikenhouten Amerikaanse kist heeft aan de buitenkant een chique laklaag met luxe handgrepen. Het interieur is elegant gestoffeerd. Het deksel van de kist bevat een kastje waarin bijvoorbeeld een herinnering of brief achtergelaten kan worden. De zijkanten van deze doodskist zijn voorzien van sierlijke ornamenten.

Mand Rosevelt

Rieten grafkist of uitvaartmand

Met een rieten grafkist doet u het milieu een groot plezier. Een rieten grafkist is gemaakt van gevlochten wilgenteen, een materiaal dat 100% afbreekbaar is. Aan de binnenkant is de kist afgewerkt met ongebleekt katoen, een wade van watervast ongebleekt katoen en een ecologische hoofdsteun of een biologisch afbreekbaar hoofdkussen. De handgemaakte wilgenteen is geweven in blauwe en bruine kleuren. Deze rieten grafkist is dus 100% ecologisch!

Karton vuren 4

Kartonnen grafkist kopen

Wat dacht u van een kartonnen grafkist kopen? Dat is een veelgekozen kist voor en door mensen die een uitvaart niet onnodig duur willen maken voor de nabestaanden. Deze grafkist is een duurzaam en voordelig alternatief voor de standaard (houten) grafkist. Hij is namelijk gemaakt van 100% gerecycled papier. Dit FSC-keurmerk duidt aan dat het karton is goedgekeurd als milieuvriendelijk alternatief voor hout. Het karton van de kist is biologisch afbreekbaar. Voor de combinatie milieu en/of portemonnee sparen, kunt u het beste een kartonnen grafkist bestellen.

Zeemanskist dicht

Zeemanskist bestellen

Voor wie van de zee en het water houdt, of hield, is de zeemanskist de garantie voor een waardig en stemmig afscheid. Deze kist is gemaakt van onbehandeld grenen of vurenhout dat het FSC-keurmerk (herplantverplichting) heeft, en is afgewerkt met katoenen of linnen bekleding en een katoenen kussen en deken. De buitenkant is afgewerkt met fraaie touwgrepen.

Uw grafkist online bestellen bij Cofita

U kunt bij Cofita een grafkist eenvoudig online bestellen. Wij staan garant voor:

 • Zelf uw grafkist samenstellen
 • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
 • Volledige ontzorging
 • Grafkist op maat in overleg mogelijk, ook spuitwerk etc.
 • Beste prijs voor grafkisten

Contact met Cofita

Wilt u meer weten over onze grafkisten en de prijzen daarvan? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 633031356 of info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op