Gevlochten kist kopen

Gevlochten kist bestellen voor een duurzame uitvaart

Door een duurzame gevlochten kist te kopen voor een milieuvriendelijke begrafenis kiest u voor een fraai vormgegeven alternatief voor de houten uitvaartkist. U mag namelijk altijd helemaal zelf kiezen waar u een begrafenis kist koopt en wat voor soort grafkist dat is. Voor een duurzaam en natuurvriendelijk afscheid kunt u dus een mooie gevlochten kist kopen. Deze kist is gevlochten van milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar riet. Zo dragen u en de overledene bij aan een schonere wereld. Een gevlochten kist kunt u vaak ook kopen bij de uitvaartonderneming. Maar door een gevlochten kist bij Cofita te kopen, bent u altijd voordeliger uit! Wij hebben een ruim aanbod houten uitvaartkisten en gevlochten kisten die wij zeer snel op het door u aangegeven adres leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies om u te helpen een fraaie gevlochten kist te kopen. Ga naar onze webshop om daar een mooie gevlochten kist te bestellen.

Milieuvriendelijke gevlochten kist

De gevlochten kist die u bij ons kunt bestellen, is gemaakt van gevlochten wilgenteen (riet) dat voor 100% afbreekbaar is. De wilgentenen worden eerst gedroogd, waardoor ze hun kenmerkende natuurlijke kleur krijgen. Het langzame droogproces maakt de wilgentakken harder en duurzamer, wat ze zeer geschikt maakt voor het maken van een gevlochten kist. Het interieur van de kist is afgewerkt met natuurlijk en ongebleekt katoen, een wade van watervast ongebleekt katoen en een eco hoofdsteun of een biologisch afbreekbaar hoofdkussen.

gevlochten kist kopen

gevlochten doodskist bij cofita uitvaartkisten

Kies voor de service van Cofita

Wij staan altijd voor u klaar met persoonlijke aandacht en advies, zodat u de best passende en mooiste gevlochten kist kunt uitkiezen. Een gevlochten kist kopen bij Cofita is dus altijd voordeliger dan direct bij een uitvaartondernemer. Na het online bestellen van de gevlochten kist, leveren wij de kist binnen 24 uur gratis en discreet op het door u aangegeven adres. Bij Cofita kunt u altijd vertrouwen op:

  • Zelf uw uitvaartkist samenstellen
  • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
  • Volledige ontzorging
  • Beste prijs voor een rieten gevlochten kist

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

Direct contact opnemen met Cofita

Wilt u meer weten over een gevlochten kist kopen? Of wilt u graag eerst ons aanbod uitvaartkisten en gevlochten kisten komen bekijken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op +31 633031356 of mailen via info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op