Gekleurde doodskist kopen

Gekleurde uitvaartkist bestellen | Diverse kleuren

Wilt u voor een uitvaart afwijken van de standaard bruine of lichtbruine houten kleur van de doodskist? Dat is mogelijk door een gekleurde grafkist te kopen. Als u een gekleurde uitvaartkist wilt bestellen is dat bij Cofita geen enkel probleem. Wat dat betreft is vrijwel elke kleur mogelijk. U hoeft zich voor een gekleurde kist niet te beperken; wij kunnen u een gekleurde grafkist leveren in een RAL-kleur naar keuze. Zoekt u bijvoorbeeld een zwarte grafkist of een paarse grafkist? Of wilt u liever een kist in regenboogkleuren bestellen? Het is bij Cofita allemaal mogelijk. U kunt een gekleurde grafkist online bestellen in onze webshop. Heeft u speciale wensen voor een gekleurde kist? Neem dan gerust contact met ons op.

Welke kleur doodskist kiezen?

Wie de standaard (hout)kleuren van grafkisten over het algemeen te saai en onpersoonlijk vindt, kan een uitvaartkist een eigen, persoonlijke kleur of kleuren geven. Voor de ene persoon weet u meteen welke kleur perfect is voor de uitvaartkist. Voorop staat altijd dat een uitvaart altijd persoonlijk is. De gekleurde grafkist kan dus in de favoriete kleur of kleuren van de overledene gespoten zijn, maar u kunt de gekleurde uitvaartkist ook bestellen in de kleuren die u zelf persoonlijk wenst.

gekleurde doodskist kopen

gekleurde doodskist bestellen

Symboliek van de gekleurde grafkist

Een gekleurde uitvaartkist heeft altijd een bepaalde symboliek. Zo wordt een zwart gekleurde kist zeer regelmatig gekozen voor begrafenissen en crematies. Maar ook paars is een kleur van rouw. Rood staat voor kracht en moed. Oranje is het symbool voor humor en positiviteit. Kortom: met een gekleurde grafkist kunt u altijd het karakter van de overledene uitdrukken.

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

Waarom een doodskist van Cofita?

Cofita levert graag een ruim aanbod lijkkisten waaruit iedereen zonder probleem kan kiezen. De meest uitvaartorganisaties hebben vaak een redelijk beperkt aanbod. Wij beschikken daarom over een groot assortiment exclusieve, moderne en klassieke doodskisten die wij aanbieden voor zeer betaalbare prijzen. Zo kan iedereen een mooie, passende begrafenis kist kopen. En daarom kunt u bij ons ook een prachtig gekleurde uitvaartkist bestellen.

 gekleurde grafkist bestellen bij cofita uitvaartkisten

Voordelen van gekleurde uitvaartkist kopen bij Cofita

U kunt bij Cofita eenvoudig een gekleurde uitvaartkist online bestellen in de webshop. Wij staan garant voor:

  • Zelf uw uitvaartkist samenstellen
  • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
  • Volledige ontzorging
  • Gekleurde grafkist in overleg
  • Beste prijs voor gekleurde doodskisten

Contact met Cofita

Wilt u meer weten over een gekleurde uitvaartkist bestellen en de prijzen daarvan? Neem dan gerust even contact met ons op. Dat kan telefonisch via +31 633031356 of per mail via info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op