Eiken doodskist

Eiken uitvaartkist voor begrafenis of crematie

Zoekt u voor een crematie of begrafenis een eiken grafkist? Bij Cofita hebben wij eiken doodskisten in diverse uitvoeringen. Zo kunt u bij ons een traditionele eiken grafkist kopen of een massieve eikenhouten doodskist. Daarnaast hebben wij in ons ruime assortiment ook zeer mooie, stijlvolle Amerikaanse eiken uitvaartkisten. In een uitvaartkist van eikenhout is zowel in het deksel als op de kist gedacht aan elegantie. Doordat u bij ons kunt kiezen uit verschillende kleuren bekleding en handvatten kunt u de eiken uitvaartkist naar uw eigen smaak laten maken. Een eiken doodskist bestellen doet u eenvoudig in de Cofita webshop.

De eiken uitvaartkist

De uitvaartkist die gemaakt is van eikenhout is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo hebben we een tijdloos model dat door de vele kleur-, beslag- en bekledingmogelijkheden tegemoet kan komen aan ieders individuele uitvaartwens. Zowel het deksel als de kist is glad afgewerkt en voorzien van een stevige lijst. Dit model is ook goed te beschilderen en geschikt voor begraven en cremeren.

eiken doodskist kopen

Eiken doodskist kopen

Eiken grafkist kopen voor een memorabel afscheid

Wij hebben een uitgebreid assortiment eiken doodskisten voor een memorabele uitvaart of afscheid in stijl. Niet alleen aan de buitenkant van onze eiken grafkisten is veel aandacht besteed. Ook het interieur is met oog voor detail afgewerkt. Zo is de binnenkant voorzien van een satijnen bekleding. En als u kiest voor een eiken eco grafkist, dan is de binnenkant netjes afgewerkt met duurzaam katoen.

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

Amerikaanse eiken grafkist

De Amerikaanse eiken grafkist is één van de luxere uitvaartkisten binnen ons assortiment. Deze massieve uitvaartkist heeft een zeer stijlvolle en luxe uitstraling. Het belangrijkste aspect van de Amerikaanse grafkist is dat het deksel voor de helft open kan. De massief eikenhouten uitvaart- of grafkist is voorzien van een chique laklaag en heeft luxueuze handgrepen. De binnenkant is voorzien van een elegante stoffering. In het deksel is een kastje afgewerkt, zodat er bijvoorbeeld een herinnering of brief in achtergelaten kan worden. Aan de zijkanten van de kist zitten sierlijke ornamenten. De binnenmaten van de uitvaartkist zijn 55 cm breed bij de schouders, 190 cm lang en 33 cm hoog. De buitenmaten van de uitvaartkist zijn 67 cm breed bij de schouders, 202 cm lang en 52 cm hoog.

eiken doodskist online bestellen

Eiken uitvaartkist bestellen bij Cofita

Wij staan voor u klaar met persoonlijke aandacht en advies, zodat u de meeste geschikte eiken uitvaartkist kunt uitkiezen. Bovendien is een uitvaartkist kopen bij Cofita in prijs altijd voordeliger dan via een uitvaartondernemer. Zodra u uw keuze voor uw eiken doodskist heeft gemaakt, wordt hij gratis binnen 24 uur – anoniem – bij u op het gewenste adres bezorgd. Cofita staat voor:

  • Zelf uw uitvaartkist samenstellen
  • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
  • Volledige ontzorging
  • Uitvaartkisten op maat mogelijk in overleg, ook spuitwerk etc.
  • Scherpe prijs voor eiken uitvaartkisten

Direct een eiken grafkist online bestellen

Bij Cofita kunt u gemakkelijk online een eiken uitvaartkist bestellen. U kunt dat ook aan uw uitvaartondernemer overlaten. Wil u graag eerst ons aanbod uitvaartkisten komen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op om een bezoek voor een bezichtiging in te plannen.
Voor meer informatie over een eiken grafkist en de prijs daarvan, kunt u 24/7 contact met ons opnemen via +31 633031356 of info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op