Doodskist kopen

Doodskist bestellen voor begrafenis of crematie

Wanneer een dierbare is overleden, mag u zelf kiezen waar u een doodskist wilt kopen. Dat kan bij de uitvaartondernemer of -organisatie, maar ook bij een leverancier die gespecialiseerd is in doodskisten. En dat is Cofita. Wij beschikken dan ook over een zeer breed aanbod doodskisten die wij razendsnel op het aangegeven adres leveren. Ook staan wij voor iedereen klaar met persoonlijk advies en helpen wij u zorgvuldig om de best passende doodskist te kopen voor de overledene. Ga naar onze webshop voor het bestellen van een passende doodskist.

Waarom een doodskist bestellen bij Cofita?

Wij leveren uitvaart- en grafkisten die geschikt zijn voor gebruik bij zowel begrafenissen als crematies. De reden dat wij in deze branche gestapt zijn, is omdat wij in het verleden zelf bij een uitvaart geen keuze konden maken uit de standaard doodskisten van de uitvaartondernemer. Dat mocht wat ons betreft wel wat gevarieerder en persoonlijker. Daarom zijn wij onder de naam Cofita begonnen met de (online) verkoop van doodskisten, zodat iedereen kan kiezen voor een passende doodskist voor een waardig en stemmig afscheid. Want definitief afscheid nemen kan maar 1 keer! Wij hebben een uitgebreid assortiment exclusieve, moderne en klassieke doodskisten die wij aanbieden voor een betaalbare prijs. Zo hopen wij dat iedereen de mogelijkheid heeft om een passende doodskist te kopen.

doodskist kopen

doodskist kopen bij cofita

Welke doodskist kopen?

Om iedereen de ideale doodskist te laten bestellen, kunt u bij Cofita diverse doodskisten kopen in diverse soorten, kwaliteiten en kleuren. Zo hebben wij voor u een:

 • Traditionele doodskist
 • Luxe doodskist
 • Amerikaanse doodskist
 • Rieten doodskist of uitvaartmand
 • Kartonnen doodskist
 • Zeemanskist

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

Traditionele doodskist

De vormgeving van de traditionele doodskisten kent vrijwel iedereen wel. Toch is hierin veel variatie mogelijk in materiaal. Zo kunt u kiezen voor het kopen van een eikenhouten (printfolie) doodskist of een mahoniehouten doodskist. Naaldhout is ook een mogelijkheid, net als populierenhout. De vorm van de traditionele doodskist is wel min of meer altijd gelijk, maar door het gebruik van verschillende houtsoorten kan de uitstraling enorm verschillen. Het is altijd belangrijk dat u het hout kiest dat past bij de overledene.

luxe uitvaartkist grafkist doodskist of lijkkist

Luxe doodskist kopen

Een luxe doodskist bestellen is de garantie op een stijlvolle uitvaart. Luxe doodskisten leveren we in massief eikenhout. Dat geeft de kist een mooie, statige uitstraling, vooral omdat ze een chique hoogglans laklaag hebben en zijn afgewerkt met luxueuze handgrepen. Wat betreft de kleur kunt u bij de luxe doodskist kiezen uit zwart, wit, mahonie, kersenrood of eikenbruin. De binnenkant van de luxe doodskist die u kunt bestellen is voorzien van elegante bekleding in katoen, satijn of fluweel.

amerikaanse uitvaartkist grafkist lijkkist of doodskist maxima in uitvoering hoogglans eiken

Amerikaanse doodskist

Voor echte luxe kunt u bij ons online ook een massieve Amerikaanse doodskist bestellen. De doodskist is bekend om het feit dat het deksel voor de helft geopend kan worden. De massief eikenhouten Amerikaanse kist is afgewerkt met een chique laklaag en luxe handgrepen. Het interieur is voorzien van een elegante stoffering. In het deksel van de kist zit een kastje verwerkt voor het achterlaten van een herinnering of brief. De zijkanten van deze doodskist zijn voorzien van sierlijke ornamenten.

Mand Rosevelt

Rieten doodskist of uitvaartmand

Met een rieten doodskist of uitvaartmand is het milieu zeer goed gediend. Een rieten doodskist is gemaakt van gevlochten wilgenteen, waardoor hij 100% afbreekbaar is. Van binnen is hij afgewerkt met ongebleekt katoen, een wade van watervast ongebleekt katoen en een eco hoofdsteun of biologisch afbreekbaar hoofdkussen. De handgemaakte wilgenteen is geweven in blauwe en bruine kleuren. De rieten doodskist is 100% ecologisch!

Karton vuren 4

Kartonnen doodskist kopen

U kunt ook een kartonnen doodskist kopen. Dat is vaak de keuze voor mensen die een uitvaart niet duur willen maken voor de nabestaanden. Deze doodskist is een duurzaam en voordelig alternatief voor de standaard (houten) doodskist. Hij is namelijk gemaakt van 100% gerecycled papier. Dit FSC-keurmerk geeft aan dat het karton goedgekeurd is als milieuvriendelijk alternatief voor hout. Het karton is biologisch afbreekbaar. Wie het milieu en zijn of haar portemonnee een warm hart toedraagt, kan ervoor kiezen om een kartonnen doodskist te bestellen.

Zeemanskist dicht

Zeemanskist bestellen

Voor wie van de zee en water houdt of hield, biedt de zeemanskist uitkomst voor een waardig en stemmig afscheid. De kist is gemaakt van onbehandeld grenen of vurenhout met het bekende FSC-keurmerk (herplantverplichting) en is afgewerkt met katoenen of linnen bekleding en een katoenen kussen en deken. De buitenkant is afgewerkt met fraaie touwgrepen.

Doodskist online bestellen bij Cofita?

U kunt bij ons uw doodskist online op maat bestellen. Bij Cofita kunt u altijd terecht voor:

 • Zelf uw doodskist samenstellen
 • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
 • Volledige ontzorging
 • Doodskist op maat mogelijk in overleg, ook spuitwerk etc.
 • Beste prijs voor doodskisten

Contact met Cofita

Wilt u meer weten over onze doodskisten en de prijzen? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 633031356 of info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op