Biologisch afbreekbare kist

Duurzaam begraven of cremeren met biologisch afbreekbare uitvaartkist

Zoekt u een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele doodskist? Kies dan voor een biologisch afbreekbare grafkist. Want tegenwoordig kan iedereen begraven of gecremeerd worden in een biologisch afbreekbare uitvaartmand of grafkist. Bij zo’n uitvaartmand of -kist is het hiervoor gebruikte materiaal natuurlijk zeer belangrijk. Om rekening te houden met het milieu en te voorkomen dat schadelijke stoffen aan de grond worden afgegeven, is het vermijden van metaal of kunststof in en aan een biologische uitvaartkist vanzelfsprekend wenselijk. U kunt een biologisch afbreekbare grafkist eenvoudig in de webshop van Cofita bestellen.

Grafkist die biologisch afbreekbaar is

Geeft u, of uw overleden dierbare, de voorkeur aan een milieubewuste uitvaart? Dan kunt u kiezen voor een afscheid, begrafenis of crematie in een biologisch afbreekbare uitvaartkist of uitvaartmand. Doordat deze kist of mand biologisch afbreekbaar is, blijft de kist na een begrafenis niet voor vele jaren in de grond liggen. Hij zal opgaan in de aarde. En bij een crematie zal de kist of uitvaartmand geen lucht- of milieuvervuiling door verbranding opleveren. Kortom: u bewijst het milieu hoe dan ook een goede dienst. De biologisch afbreekbare doodskist of uitvaartmand is zelfs zeer geschikt voor een natuurbegrafenis.

biologisch afbreekbare kist

biologisch afbreekbare kist online kopen

Gebruik van de organische materialen

Voor het maken van een biologisch afbreekbare grafkist worden uitsluitend organische materialen gebruikt. De kisten zijn gemaakt van biomassa, ecologisch materiaal dat vervaardigd is uit organische materialen, zoals aardappelzetmeel en mais.

Biologisch afbreekbare uitvaartmand?

De biologisch afbreekbare uitvaartmand is gemaakt van het riet van wilgentenen. De mand is afgewerkt met een binnenbekleding van ongebleekt katoen, een wade van watervast ongebleekt katoen en een eco hoofdsteun of een biologisch afbreekbaar hoofdkussen. De handgemaakte wilgenteen is geweven in blauwe en bruine kleuren. Kortom: de rieten uitvaartmanden en grafkisten zijn 100% ecologisch gemaakt. Dit betekent dat ze absoluut geen plastics of metalen bevatten, maar uitsluitend materialen die op een natuurlijke en biologische manier afbreekbaar zijn.

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

biologische kist online kopen

Milieuvriendelijke uitvaartkist bestellen bij Cofita

Wij staan voor u klaar met persoonlijke aandacht en advies als het gaat om een biologisch afbreekbare uitvaartkist. Bovendien is een biologisch afbreekbare uitvaartkist kopen bij Cofita in prijs altijd voordeliger dan wanneer u dat doet bij een uitvaartondernemer. Als u uw keuze voor een ecologisch verantwoorde doodskist of grafmand heeft gemaakt, kunt u hem in de webshop bestellen. Hij wordt dan binnen 24 uur bij u op het gewenste adres bezorgd. Dat doen wij op zeer discrete wijze. Bij ons kunt altijd terecht voor:

  • Zelf uw biologisch afbreekbare uitvaartmand of uitvaartkist samenstellen
  • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
  • Volledige ontzorging
  • Uitvaartkisten op maat mogelijk, in overleg
  • Beste prijs voor een biologisch afbreekbare doodskist

Direct online een biologisch afbreekbare doodskist bestellen

Bij Cofita kunt u gemakkelijk online een biologisch afbreekbare doodskist bestellen. Wilt u graag eerst ons aanbod ecologische uitvaartkisten of uitvaartmanden komen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging. Voor meer informatie over een biologisch afbreekbare grafkist en de prijs daarvan, kunt u 24/7 contact met ons opnemen via +31 633031356 of info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op