Bijzondere uitvaartkist kopen

Bijzondere uitvaartkist bestellen voor een bijzondere uitvaart

U mag zelf bepalen waar u een bijzondere uitvaartkist gaat kopen als een dierbare is overleden. U kunt dat uiteraard doen bij de uitvaartonderneming, maar ook bij een leverancier die gespecialiseerd is in bijzondere uitvaartkisten. En dat laatste is nog veel voordeliger ook. Bij Cofita kunt u terecht voor het voordelig kopen van een bijzondere uitvaartkist die aansluit bij de persoon die overleden is. Wij hebben een ruim assortiment uitvaartkisten die wij binnen 24 uur op het door u aangegeven adres leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies. Wij helpen u namelijk graag bij het uitzoeken van een passende uitvaartkist. Ga naar onze webshop om een bijzondere uitvaartkist te bestellen.

Welke bijzondere uitvaartkist wilt u kopen?

Om iedereen de keuze te bieden om de ideale bijzondere uitvaartkist te kopen, kunt u bij Cofita online een bijzondere uitvaartkist kopen in diverse kwaliteiten en kleuren. Zo kunt u bij ons terecht voor een:

 • Traditionele uitvaartkist
 • Luxe uitvaartkist
 • Amerikaanse uitvaartkist
 • Rieten uitvaartkist of uitvaartmand
 • Kartonnen uitvaartkist
 • Zeemanskist

bijzondere uitvaartkist kopen

bijzondere uitvaartkist online kopen

Voordelen van een bijzondere uitvaartkist kopen bij Cofita

U kunt bij Cofita eenvoudig een bijzondere uitvaartkist online bestellen. Wij staan garant voor:

 • Zelf uw uitvaartkist samenstellen
 • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
 • Volledige ontzorging
 • Bijzondere uitvaartkist op maat in overleg mogelijk, ook spuitwerk etc.
 • Beste prijs voor uitvaartkisten

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

bijzondere amerikaanse uitvaartkist kopen

Amerikaanse kist

De Amerikaanse kist is een zeer bijzondere uitvaartkist. Hij is massief, luxe en herkenbaar aan de deksel die voor de helft open kan. De eikenhouten Amerikaanse bijzondere uitvaartkist is voorzien van een chique laklaag, luxueuze handgrepen en sierlijke ornamenten. Het interieur is elegant gestoffeerd.

Mand Rosevelt

Rieten uitvaartkist of uitvaartmand

Een rieten grafmand is ook zeer bijzonder als uitvaartkist. Hiermee is het milieu zeer gebaat. Een rieten uitvaartkist is gemaakt van gevlochten wilgenteen dat 100% afbreekbaar is. De binnenkant is afgewerkt met ongebleekt katoen, een wade van watervast ongebleekt katoen en een ecologische hoofdsteun of een biologisch afbreekbaar hoofdkussen. Deze bijzondere uitvaartkist is dus 100% ecologisch verantwoord!

Karton vuren 4

Kartonnen uitvaartkist

Om het milieu te sparen, kunt u ook een kartonnen uitvaartkist kopen. Deze bijzondere uitvaartkist wordt veel gekozen door mensen die een uitvaart niet te duur willen maken voor de nabestaanden. Deze kist is een duurzaam en voordelig alternatief voor de standaard uitvaartkist. Hij is gemaakt van 100% gerecycled (FSC-) papier en dus biologisch afbreekbaar.

Zeemanskist dicht

Zeemanskist

Ook hebben wij een zeemanskist beschikbaar. Deze kist is gemaakt van onbehandeld grenen of vurenhout dat het FSC-keurmerk (herplantverplichting) heeft. Van binnen is de kist afgewerkt met katoenen of linnen bekleding, een kussen en een deken. Deze bijzondere uitvaartkist is aan de buitenkant afgewerkt met fraaie touwgrepen.

Contact met Cofita

Wilt u meer weten over onze bijzondere uitvaartkisten en de prijzen daarvan? Dan kunt u contact met ons opnemen via +31 633031356 of info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op