Begrafenis mand kopen

Begrafenis mand bestellen voor een duurzame uitvaart

Een begrafenis mand kopen voor een duurzame begrafenis of crematie is een natuurlijk en milieuvriendelijk alternatief voor de houten uitvaartkist. U mag namelijk zelf bepalen waar u een begrafenis kist gaat kopen en wat voor soort grafkist dat is. Voor een mooi afscheid kunt u dus ook een duurzame begrafenis mand kopen. De mand is gemaakt van milieuvriendelijk geweven en biologisch afbreekbaar riet. Hiermee dragen u en de overledene bij aan een schonere wereld. Een begrafenis mand kunt u ook kopen bij de uitvaartonderneming. Maar als u besluit de begrafenis mand bij Cofita te kopen, bent u voordeliger uit! Wij hebben een ruim aanbod uitvaartkisten en begrafenis manden die wij zeer snel op het door u aangegeven adres leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies om u te helpen een passende mand te kopen voor uzelf of voor de overledene. Ga naar onze de webshop om een mooie begrafenis mand te bestellen.

Begrafenis mand om het milieu te sparen

Een begrafenis mand is gemaakt van gevlochten wilgenteen (riet), waardoor hij voor 100% afbreekbaar is. De wilgentenen worden gedroogd, waardoor ze hun kenmerkende natuurlijke kleur krijgen. Door het langzame droogproces worden de wilgentakken harder en ook duurzamer, wat ze zeer geschikt maakt voor het maken van een begrafenis mand. Het interieur van de mand is afgewerkt met ongebleekt katoen, een wade van watervast ongebleekt katoen en een eco hoofdsteun of een biologisch afbreekbaar hoofdkussen.

begrafenis mand kopen

uitleg bij aanschaf begrafenis mand bij cofita uitvaartkisten

Kies voor de service van Cofita

Wij staan altijd voor u klaar met persoonlijke aandacht en advies, zodat u de meeste geschikte en mooiste begrafenis mand kunt uitkiezen. Bovendien is een begrafenis mand kopen bij Cofita altijd voordeliger dan rechtstreeks bij een uitvaartondernemer. Na het online bestellen van de begrafenis mand, wordt deze gratis en discreet binnen 24 uur bij u op het gewenste adres geleverd. Bij Cofita kunt u vertrouwen op:

  • Zelf uw uitvaartkist samenstellen
  • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
  • Volledige ontzorging
  • Beste prijs voor een rieten begrafenis mand

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

Direct contact opnemen met Cofita

Wilt u meer weten over een begrafenis mand kopen? Of wilt u graag eerst ons aanbod uitvaartkisten en begrafenis manden komen bekijken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen op +31 633031356 of mailen via info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op