Begrafenis kist kopen

Begrafenis kist bestellen voor een passende uitvaart

Na het overlijden van een dierbare mag u zelf bepalen waar u een begrafenis kist gaat kopen. U kunt dat doen bij de uitvaartonderneming, maar ook bij een onafhankelijke leverancier van begrafenis kisten. En dat laatste is ook nog eens voordeliger. Bij Cofita kunt u terecht voor het voordelig online kopen van een begrafenis kist die past bij de persoon voor wie hij bedoeld is. Wij hebben een ruim assortiment begrafenis kisten en grafmanden die wij zeer snel op het door u aangegeven adres leveren. Ook kunt u bij ons terecht voor persoonlijk advies. Wij helpen u namelijk graag op maat bij een passende begrafenis kist kopen. Ga naar onze webshop om een stemmige begrafenis kist te bestellen.

Welke begrafenis kist wilt u kopen?

U kunt bij Cofita online diverse soorten begrafenis kisten kopen in diverse kwaliteiten en kleuren. Zo kunt u bij ons terecht voor een:

 • Traditionele begrafenis kist
 • Luxe begrafenis kist
 • Amerikaanse begrafenis kist
 • Rieten begrafenis kist of uitvaartmand voor een duurzame uitvaart
 • Kartonnen begrafenis kist
 • Zeemanskist

Begrafenis kist kopen

uitleg bij aanschaf doodskist bij cofita uitvaartkisten

Waarom een begrafenis kist bestellen bij Cofita?

Cofita levert begrafenis kisten die goedgekeurd zijn voor reguliere begrafenissen en natuurbegrafenissen. De reden dat wij begrafenis kisten leveren, komt voort uit het feit dat wij bij het afscheid van een dierbare geen keuze konden maken voor een mooie passende begrafenis kist. De uitvaartondernemer had namelijk niet een heel ruim aanbod. Daarom zijn wij gestart met het (online) verkopen van begrafenis kisten, zodat iedereen een goede keuze kan maken uit ons assortiment begrafenis kisten voor een waardig en stemmig afscheid. Want definitief afscheid nemen kan echt maar één keer. En dan moet dat wel perfect zijn. Wij beschikken daarom over exclusieve, moderne en klassieke begrafenis kisten die wij aanbieden voor zeer betaalbare prijzen. Zo kan iedereen een mooie, passende begrafenis kist kopen.

Heeft u advies nodig?

Ons assortiment bestaande uit unieke uitvaartkisten hebben we zorgvuldig voor u samengesteld. Neem gerust contact met ons op.

Voordelen van een begrafenis kist online kopen bij Cofita

U kunt bij Cofita eenvoudig een begrafenis kist online bestellen in de webshop. Wij staan garant voor:

 • Zelf uw begrafenis kist samenstellen
 • Gratis levering binnen 24 uur / 7 dagen per week
 • Volledige ontzorging
 • Begrafenis kist op maat in overleg mogelijk, ook spuitwerk etc.
 • Beste prijs voor begrafenis kisten

online een uitvaartkist kopen

Contact met Cofita

Wilt u meer weten over een begrafenis kist bestellen en de prijzen daarvan? Neem dan gerust even contact met ons op. Dat kan telefonisch via +31 633031356 of per mail via info@cofita.nl.

Nieuws & advies

Vragen, neem contact op